Felhasználási feltételek

A VG Sport (székhely: 4502 Vasmegyer, Kossuth Lajos utca 125.; adószám: 52423622-2-35; Kósa János E.V.; védjegy lajstromszám: 222864) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek:

1. Elfogadható használat

A jelen felhasználási feltételek a VG Sport oldalán elérhető szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza. Tájékoztatjuk, hogy a VG Sport a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

2. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed.

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3.1 A VG Sport által szolgáltatott tartalom

A weboldalon a VG Sport által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a VG Sport, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon. A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

3.2 A Felhasználók által szolgáltatott tartalom

A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a VG Sport számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a VG Sport üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a VG Sport saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a VG Sport más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a VG Sportot, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

4. Felelősség

A VG Sport mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A VG Sport nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja. A weboldal a VG Sport weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A VG Sportnak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

5. Havidíjas előfizetés

A VG Sport által szolgáltatott tartalom egy része a havidíjas előfizetés, amely az online tájékoztatásban megjelölt tagdíj kiegyenlítésével érhető el a Felhasználó számára. A Felhasználó havidíjas előfizetést vásárolhat online befizetéssel (PayPal – automatikus havi terhelés) vagy banki átutalással. Az összeg a szolgáltató számlájára való beérkezésétől fogva (online fizetésnél lehetőség szerint azonnal), maximum 24 órán belül a Felhasználó fiókját aktiválja a havidíjas tartalomhoz. A befizetett tagdíj visszatérítésére semmilyen lehetőség nincs. Amikortól a felhasználó a havidíjas tartalmak birtokába jut, előfizetővé válik és elállási joga nincsen. Az előfizető szakmai tartalommal töltött aktuális meccselemzéseket és tippeket olvashatnak. Az előfizető kötelezettséget vállal arra, hogy a Szolgáltatótól kapott információkat bizalmasan kezeli, azokat harmadik személyek számára nem teszi hozzáférhetővé, nem továbbítja, nem másolja, nem többszörözi és nem terjeszti, azt kizárólag magáncélra használja fel. A tippek és a meccselemzések csak tájékoztató jellegűek, egyéni meglátásoktól vezérelve, megjátszásuk saját felelősségre ajánlott, pénzügyi hasznot nem garantálnak. Az Előfizető köteles megadni a szolgáltatás igénybevételét igazoló elektronikus számla kiállításához szükséges személyes adatait (valódi név, bejelentett lakcím, élő e-mail cím), ellenkező esetben a VG Sport azonnali hatállyal felfüggeszti az előfizető hozzáférését a havidíjas tartalomhoz. Az előfizető szintén elfogadja, hogy a szolgáltatás igénybevételét igazoló számlához kizárólag elektronikus úton jut hozzá, postai úton nem áll módunkban kézbesíteni.

6. Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Kósa János E.V. (székhely: 4502 Vasmegyer, Kossuth Lajos utca 125.; adószám: 52423622-2-35).

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen kapcsolat@vgsport.eu, (ii) telefonon 06 30 437 46 40 vagy (iii) postai úton 4502 Vasmegyer, Kossuth Lajos utca 125.

7. Változások

A VG Sport a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

8. Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A VG Sport nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek. A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával és,– havidíjas előfizetés vásárlásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.