NBA: Atlantában játszik az időt veszített Thunder


KÓSA JÁNOS

Újra felvillant a vörös jelzés a vezetett táblázatunkban, a hét második találkozóján egyáltalán nincs könnyű helyzetben az Oklahoma City.


NBA – Észak-amerikai profi kosárlabda liga

Üdvözlet Atlantában, Thunder Nation! Nyolc nap alatt az ötödik, míg négy nap forgásával a harmadik találkozóját, ráadásul egymást követő napon, back-to-back felvonásban lép pályára a Russell Westbrook-vezényelt keret Atlantában. Sacramento után azonnal repcsire szállt az Oklahoma City, és szerencsétlenségükre egy órát is buktak a repüléssel, hiszen március 11-én egy órával előrébb (Daylight Saving Time) állították az órákat észak-amerikában.

Higyjétek el nekem, tapasztalatból beszélek az átállítást illetően, például Nevadából Arizónába tartva nekem is jól jött volna az az egy óra pihenés.

Tudom, hogy a Hawks már fényévekkel ezelőtt lemondott a rájátszásról, de imádok spekulálni, és úgy gondolom a Thunder biztos nem fog kockáztatni az Atlanta ellen. Nem lepődnék meg, ha valamelyik sztár a nagy hármasból pihentetve lenne, amikor Donovan gárdája igencsak erős csapatok otthonába látogat az utolsó egy hónapban.


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?