NBA: Kyrie Irving előreláthatólag pályára lép a T-Wolves ellen


KÓSA JÁNOS

A Minnesota pedig mindent megtesz a nyugati helyének megőrzése érdekében, még Jimmy Butler nélkül is.NBA – Észak-amerikai profi kosárlabda liga

Az előző héten a Boston elég csúnya vereséget szenvedett Houstonban, Al Horford talán Celtics-karrierjének legrosszabb formáját hozta a Rockets ellen. Ettől függetlenül a Boston továbbra is jól áll keleten, csupán pár találkozó választja el őket az első helyen lévő Torontótól, bár az említett felek a szezonban még kétszer találkoznak. Mindeközben a Chicago-i találkozót Kyrie Irving a térde miatt kihagyta, de Adam Himmelsbach twitter fiókja szerint a Minnesota ellen már játszani fog a csapat aranykezűje. Én ezzel azért várni fogok, hivatalos információk szerint Irving még nem találkozott az edzői stábbal.

Ugyanakkor a Timberwolvesra igencsak kemény beosztás vár az elkövetkezendő öt találkozón, a Celtics után a Warriors, Spurs és a Rockets ellen játszanak. Egyetlen találkozón van esélyük Jimmy Butler nélkül, pontosan a Boston ellen, bár ha Kyrie Irving játékra képes, akkor szerintem a Celtics legalább 10 pontot koppint a T-Wolves orrára.

*A táblázatban található tipp abban az esetben érvényes, ha Irving játszik a T-Wolves ellen. Igen, ez az információ mérkőzés előtt derülhet ki, így ébresztőt kell állítani, ha pénzt akarsz látni az opcióból.


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?