NBA: A Spurs rövid kezű lehet Houstonban


KÓSA JÁNOS

Gregg Popovich aranykezű játékosa, LaMarcus Aldridge kihagyja a Rockets elleni találkozót.NBA – Észak-amerikai profi kosárlabda liga

A San Antonio keretét ebben a szezonban teljesen szétverték a sérültek, és a rájátszás előtti hajszában egyhangúan kijelenthetjük, hogy a Spurs esélye a továbbjutásra napról napra csökken. Kawhi Leonard előreláthatólag már játszik a New Orleans ellen, de az még odébb van. Hogy tovább komplikáljuk a dolgokat, a Houston ellen LaMarcus Aldridge (jobb térdérzékenység) és Manu Ginobili (pihenés) sem fog pályára lépni.

Minden tényezőt -és riportot figyelembe véve (James Harden sérülése és kérdéses játéka a Rocketssznél), nagyon úgy fest, hogy Popovich edző ezt a találkozót elengedi. Houston után a Spurs sorozatban hat fordulót játszik majd otthon, ráadásul a Magic keretét leszámítva igencsak erős rájátszás kaliberű csapatokat fogadva, mint például a Warriors, Wizards és a Jazz.

Amíg a Spurs a sérültekkel bajlódik, addig a Rockets a harmadik találkozát nyomja le négy éjszaka alatt, így talán a legbiztosabb opció erre a rangadóra, a pont alatti.


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?