NFL: Bengals–Ravens Thursday Night Football esélylatolgatás

A tavalyi szezonban a Cincinnati vette el a Baltimore rájátszásba való jutásának reményét, így helyettük a Buffalo jutott tovább.


KÓSA JÁNOS

NFL alapszakasz találati arány • 8:0 (100%)


Cincinnati Bengals–Baltimore Ravens • 02:20

Mit mondjak, mit ne mondjak? Ez a találkozó egyáltalán nem tartozik a könnyen emészthető kategóriába, olyan, mint egy krémleves. Selymes, tartalmas és melegít, azonban üres gyomorra bevágni egy steak előtt nem igazán bölcs döntés. Előjön a kajakóma, úristen, micsoda baromságot csináltam. Valahogy így tudnám jellemezni a kiemelt csütörtök éjszakai Cincinnati–Baltimore NFC-északi divízió rivális párharcát. Nos igen, brutálisan sok jelző egy meccsen, megfontoltan kell eljárnunk.

Az alapszakasz 1. hetében mind a két csapat győzelméből profitáltunk, a Ravens pontosan azt játszotta, amire számítottam, amíg a Bengals tűzijátékot szórt az Indianapolis otthonában az utolsó negyedben. A tavalyi szezonban a Cincinnati vette el a Baltimore rájátszásba való jutásának reményét, így helyettük a Buffalo jutott tovább Andy Dalton a 4th down passzának köszönhetően. Tétmeccsen van miért visszavágni Bengalsnak, mindezt egy jóval egészségesebb csapattal a tavalyinál. Persze tudom, hogy a Cincinnati offense otthon (43.5 pont felett 1.90) teljesen más arcát mutassa majd, azonban én úgy gondolom Marlon Humphrey igencsak jó erőben van A.J. Green. covereléséhez.

Mindeközben Joe Flaccot papíron szintén leértékelték a Cincinnati pass rush végett, de ez is csak nézőpont kérdése. Ég és föld a különbség a Baltimore támadószekciójában, merthogy a legutóbbi szezonban egyedül Mike Wallace számított minőségi receivernek, mostanra pedig Flacco vele együtt ezen a meccsen három emberével ügyködhet. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy vasárnap a Ravens a 3. negyedtől még kulcsjátékosait is pihentetni tudta a Bills ellen.

A Sport 2 magyar kommentárral közvetíti ezt az NFL-mérkőzést!

Legjobb tippünk (20-21): Baltimore Ravens győzelme 1.95


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864. Jogi képviselőnk: Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda.

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?