NFL: három vasárnapi meccset esélylatolgatunk

Ugyan az NFL alapszakasz első hét vasárnapjával 12 meccset rendeznek a ligában, azonban a megfontoltság végett csak 3-ra ikszelünk.


KÓSA JÁNOS


Baltimore Ravens–Buffalo Bills • 19:00

A Baltimoret jóval esélyesebb csapatnak gondoltam volna, amikor a Buffalo a farkasok hollók elé veti a másodéves irányítóját, pontosabban azt a 24 éves Nathan Petermant, aki az előző idényben a Chargers ellen egy félidő alatt csupán 5-ször adta el a labdát. Mi tagadás, legalább valamivel történelmet írt. Nem fogok ítélkezni, biztos szakavatott sportpszichológusok dolgoztak vele együtt, azonban a szezon első meccsét nem ússza meg szárazon, remek offseason ide vagy oda. Kis túlzással, de szerintem a Baltimore defense megeszi reggelire ezt a gyereket, amíg Joe Flacco talán karrierjének egyik legerősebb támadófalával szerezhet pontokat a Ravensnek. Nincs további mondanivalóm.

Legjobb tippünk (24-9): Baltimore Ravens -6.5 hendikep 1.66 ✓


Minnesota Vikings–San Francisco 49ers • 19:00

Készülj fel, ez a meccs már-már undorítóan széthypeolt. Jimmy Garoppolo az előző idény végén zsinórban 5 jelentéktelen meccset nyert, ráadásul új irányítóként, amit februárban a San Francisco egy öt éves, 135 millió dolláros szerződéssel jutalmazott, ezzel pedig ő lett minden idők legjobban kereső NFL-játékosa. Ez azonban semmi, ugyanis a szerződése gyakorlatilag csak egyetlen évig érvényes, ha esetleg Osweiler-i mélységekbe jutna, simán elköszönhet tőle a csapat akár már jövőre. Garoppolo számomra is roppant szimpatikus ember volt, ismétlem csak volt, még Tom Brady egyik cseréjeként a Patriotsnál, azonban a nyáron látottak alapján emberileg hatalmasat csalódtam benne. A 49ers irányítója Kiara Miával találkozgatott, nevezetesen egy pornósztárral. Nekem ez az önbizalomhiány egyértelmű jele, fejben tuti nincs valami rendben. Figyeljétek meg, hogy az irányító bust lesz, a New England vezetőedzője, Bill Belichick nem véletlenül mondott le róla. Egy szó, mint száz, tudjuk milyen a Minnesota védelme a U.S. Bank Stadium alatt, a Vikings ezt a csávót dettó nyársra húzza.

Legjobb tippünk (27-14): Minnesota Vikings -6.5 hendikep 1.90 ✓


New England Patriots–Houston Texans • 19:00

Szívem szerint a New England nyitómeccsét kihagynám, ugyanakkor roppant nehéz ellenük ikszelni Pats fanként, de a pénz az pénz. Továbbá még rengeteg rejtély övezi ezt a párharcot, csakhogy imádom a kihívásokat. A Houston az előző idényben csupán 4 fordulót nyert, habár a quarterback Deshaun Watson és a defensive end J.J. Watt sérülése ebben nagy szerepet játszott. A kérdés már csak az, hogy a két játékos igazból milyen formának örvendez. A New England majdnem Super Bowlt nyert, azt követően az offseasonben hatalmas neveket vesztettek el. Elkap a sírás. Búcsúzott Nate Solder, Dion Lewis, Malcolm Butler, Brandin Cooks és Danny Amendola is, amíg Julian Edelman nincs bevethető állapotban, merthogy 4 meccses eltiltást kapott. A leírtakat összegezve úgy gondolom a Patriots otthon nyer, de egy egészséges Texans igencsak a kezében fogja tartani a gyeplőt.

Legjobb tippünk (21-17): Houston Texans +7.5 hendikep 1.66 ✓


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?