NFL: Browns–Jets Thursday Night Football esélylatolgatás

Három év után, csütörtök éjszaka a fogadóirodák először tartják számon esélyes csapatnak a Browns keretét tétmeccsen az alapszakaszban.


KÓSA JÁNOS

NFL alapszakasz találati arány: 9-2-4


Cleveland Browns–New York Jets • 02:20

A Cleveland 2016 december 24. óta még mindig nyeretlen, sorozatban 19 meccset zártak győzelem nélkül, azonban csütörtök éjszaka a fogadóirodák először tartják számon favorit csapatnak a Browns keretét tétmeccsen az alapszakaszban. Kis túlzással, csakhogy tényleg ez az egyetlen reális esélyük a clevelandi átok megtörésére, az elkövetkezendő 7 fordulójuk nem lesz sétagalopp. A városba látogat például a Baltimore, a Los Angeles, a Kansas City és az Atlanta. Nagy falat lehet egyszerre rájátszás kaliberű csapatokat fogadni. Mindenesetre a Browns nagyon jól játszott a legutóbbi két fordulóban, így megkérdőjelezhetetlen, hogy ezen a meccsen nem tojják össze magukat.

Sam Darnold, a New York újonc irányítója még nagyobb feladat előtt áll, mint a Cleveland, ugyanis karrierje során első alkalommal játszik rövid hetet, ugyanakkor a Jets a 3. meccsére készül 11 napon belül. Úgy gondolom a New York-i alakulat felkészületlenül érkezik, mi több, Gregg Williams defensive koordinátor blitz hívásaira a Steelers és a Saints sem tudott maradandót alkotni.

Szisszenni fognak a sörös Bud Light hűtőszekrények Clevelandben, mihelyt a Browns megszerzi első győzelmét három év után. Fontos megjegyzés, hogy biztosabb ajánlásnak vélem 40.5 pont alatt opciót.

A Sport 2 magyar kommentárral közvetíti ezt az NFL-mérkőzést!

Legjobb tippünk (20-17): Cleveland Browns győzelme 1.66; 40.5 pont alatt 1.83; ✓✓


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864. Jogi képviselőnk: Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda.

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?