NFL: Raiders-Rams esélylatolgatás

Jon Gruden a tuck rule meccs és 8 év hosszú pihenő után visszatért az Oakland (2020-tól Las Vegas) Raiders NFL csapatához.


KÓSA JÁNOS

NFL alapszakasz találati arány • 8:0 (100%)


Oakland Raiders–Los Angeles Rams • 04:20

Aki ismeri a csapat történelmét, netalántán a Black Hole egyik tagja, az a Jon Gruden-féle hír hallatán megőrült. Mi tagadás, még egy kicsit én is drukkolok a csapatnak, habár sportfogadás szempontjából a bizalmam egyenlő a nullával a vezetőedző végett, aki 10 évig munkanélküli (nem vezetőedzősködött) volt. Továbbá a Raiderstől 8 nappal ezelőtt a liga egyik legtehetségesebb védőjátékosa, Khalil Mack a Chicagohoz szerződött, nélküle pedig akad is dolguk bőven, főleg úgy, hogy ezt a szezont az NFL legidősebb keretével próbálják meg lehozni.

A Los Angeles 2018-ban nagyon egészen összetett csapat lett. A tavalyi évben a 48 sacket produkáló, ugyanakkor frusztrációt okozó védelem (49.5 pont alatt 1.80) egyben maradt, így arra szinte mérget vehetünk, hogy Aaron Donald és Ndamukong Suh keze (összes sack 4.5 felett 2.20) el fog érni Derek Carhoz. A Rams támadójátéka Todd Gurley (touchdown szerző bármikor 1.50) és Jared Goff együttműködésével igencsak életképes lehet, ha persze hihetünk az előrejelzéseknek.

A meccsre lehozott oddszok félrevezetőek, Gruden nagy feladat előtt áll, és nemcsak a pályán, hanem az öltözőben is, miután elveszítette legjobb védőjét a Raiders.

Legjobb tippünk (17-27): Los Angeles Rams -2.5 hendikep 1.80 ✓


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?