Brian leírta, én meg kimegyek – Coyotes v Blackhawks


ARIZONA COYOTES (13-32-10) – CHICAGO BLACKHAWKS (24-23-8)
JÉGKORONG | 03:00 | KEDD 02/13

TÓTH BRIAN

A gödörben lévő Blackhawks a sivatagba látogat az Arizona Coyotes vendégeként.


NHL – Gila River Arena

 

A Chicago már öt forduló óta nyeretlen, és az átigazolási szakasz lezárásának közeledtével egyre nagyobn nyomás helyeződik a csapatra, így valami megoldás talán lesz a csalódást keltő szezon közepén. Legutóbb a Minnesota ellen vesztettek simán, hiába eresztettek bődületes 44 lövést a Wild kapujára: gólt sem szereztek, mindeközben az ellenfél csupán 19 lövésből háromszor is betalált. A Blackhawks már nem a régi, ez egyszerűen kijelenthető tény,- Crawford sérült, avagy nincs első számú sztár kapus, elöl szenvednek a góllövéssel, míg Forsberg és Glass pedig nem tud a kapuban csodát tenni.

Az ellenfél a liga legrosszabb csapat lesz, a fiatal Coyotes, akik a hónapban egyre jobban mutatják mire is lehetnek képesek a következő szezonban. Az eredmények még váratnak magukra, azonban a produkált játék egyre biztatóbb. A Flyers ellen legutóbb csupán büntetők után maradtak alul, míg az azt megelőző meccsen a Minnesota Wild csapatát hosszabbításban győzték le 4-3-ra. Anntii Raanta várható a kapuban Forsberggel szemen, a Coyotes kapus téren előrébb állhatnak. A fiatal támadók pedig többször mutatták, hogy van bennük potenciál, már csak az eredményeket kellene hozni.

Igaz, hogy a Blackhawks egy fokkal jobb csapatnak mondható, de véleményem szerint bőven van mit keresnie ezen a találkozón a Coyotes alakulatának.


  ARIZONA COYOTES GYŐZELME 2.00; B

TOVÁBBI TIPPEK – KLIKK!


Ezt a tippet láttad már?