NHL-rájátszás: erőre kaphat a Kings a Staples Centerben

Nagy a tét a mai meccsen, de jó hírként szolgál Drew Doughty visszatérése.


TÓTH BRIAN


NHL – Észak-amerikai hokiliga

A Los Angeles 0-2-vel áll a Las Vegas elleni párharcban, azonban most ők élvezhetik a hazai jeget. Mind a két idegenben vívott meccset nagyon szorosra tudta hozni a Kings, az első meccset egyetlen gól döntötte el, amíg a másodikat pedig Erik Haula fejezte be hirtelen halállal hosszabbításban. A második találkozón a legnagyobb húzó ember nélkül volt kénytelen kiállni a Kings, ugyanis Doughtyt eltiltással sújtották fejre irányuló ütközés miatt. Ma viszont már újra jégre léphet a sztárvédő.

Mindenesetre a Golden Knights azt az elvet vallja, hogy, ami nem tört még el, azt nem is kell megjavítani. Pontosan ezt is nyilatkozták, mert 51 alapszakaszbeli és 2 rájátszás győzelem után nem terveznek változtatni semmin. Ez valamelyest érdekes azért, és ez a Kingsnek kedvezhet, hiszen a rájátszásban mindig az tud diadalmaskodni, aki hamarabb tud olyat húzni mire az ellenfél nincs felkészülve, lassabban reagál.

Hiába nyerte a Las Vegas az első kettő mérkőzést, ha ugyanazt fogják csinálni, mert a Kings előbb utóbb, már pedig inkább előbb fog tudni reagálni rá, és egy lépéssel a vendégek elé kerülhetnek. Nagy a rájátszásbeli tapasztalat Los Angeles-i öltözőben, nehezen tudom elképzelni, hogy két nagyon szoros idegenbeli mérkőzés után hazai pályán 3-0-ra essenek a párharcban. Mindenképpen szépítést várok a királyok kontra lovagok elleni csatában.

Összesített vélemény több amerikai partnerrel a további meccsekről „B” értékeléssel: Pittsburgh Penguins győzelme 1.83; Washington Capitals győzelme 1.66;


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?