NHL: a Rangers keretét fogadva dől el a Flyers sorsa

A Philadelphia-i alakulat sorsa a saját kezükben van, már egyetlen pont elegendő nekik a biztos továbbjutáshoz.


TÓTH BRIAN


NHL – Észak-amerikai hokiliga

Jelen állás szerint a Flyers 4 ponttal előzi meg a Floridát a tabellán az utolsó mérkőzésük előtt, azonban a Panthers még 2 meccset játszik, ami azt jelenti, hogy bizony még megelőzhetik őket és- továbbjuthatnak a rájátszásba. Persze mindehhez szükséges az, hogy a Philadelphia ma rendes játékidőben vereséget szenvedjen, különben mindhiába a Florida erőlködései. Legutóbb 2010-ben járt így a hazai csapat, az utolsó meccsen dőlt el minden, a sors fintora, hogy szintén a New York Rangers ellen játszották azt a mérkőzést, amelyet végül büntetőpárbaj után megnyertek, ugyanakkor kvalifikálták magukat a playoffsszra.

Mindenesetre a Rangers szezonja régen véget ért, maximum egy helyezést javíthanának, ha az Islanders veszít az utolsó fordulóban. A veterán alakulatnak nem úgy sikerült a szezonja, ahogy elvárták. Lundqvist a kapuban nem tudott maradandót alkotni, hiába ő is öregszik, ahogy a csatár sor is. Gyanítom, a Rangers 1-2 éven belül elkezdi az újraépítést, ebben a veterán alakulatban nem hiszem, hogy sokkal több lenne a közeljövőben.

Hazai pályán a Flyers biztos nem akarja a szerencsére és- a Floridára bízni a továbbjutását, avagy már ma este le akarják rendezni a dolgokat. Egyáltalán nem nehézsúlyú ellenfél látogat a Wells Fargo Centerbe, így minden bizonnyal sikerül nekik a kvalifikáció.


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?