Premier League: Arsenal-Manchester City esélylatolgatás

Ti kértétek, mi megcsináltuk. A hétvége egyik legnagyobb Premier League derbijére tippelünk az Arsenal és a Manchester City között.


KÓSA JÁNOS


Ha szeretnél több Premier League esélylatolgatás, kérlek egy megosztással segítsd a munkánkat!


Premier League – Angol labdarúgó bajnokság

Az Arsenal szezonnyitó videója ütősre sikerült, de amilyen gyorsan elsütötték azt az ágyút, a csapat szezonbeli reménye olyan vígan szertefoszolhat. Az ágyúsok Kolasinac, Koscielny és Monreal hiányában lépnek pályára, amíg Lichtsteiner, Torreira és Xhaka játéka továbbra is a levegőben lóg. Ugyancsak Unai Emery új edzőként egészséges leheletet ad a gárdának, bár Pep Guardiolával szemben eddig egyszer sem tudott győzelmet szerezni.

A Manchester Citynél De Bruyne és Sterling állapota homály, de alapjában véve, akárhogyan nézzük is, sokkal erősebb kezdő tizenegyük van. Például a City legutóbb úgy verte meg a Chelseat, hogy az első számú csapat javarészt hiányzott. Az előző három meccsen pontosan 3 gólt rúgtak az Arsenalnak, amíg top 6-ban lévő csapatoknak átlagban 2.8-at. Ez a mutató azért is fontos, mert az Arsenal top 6 ellen 10-ből 8 fordulót bukott. Száraz szar tények, de nem elhanyagolhatóak. Támadó ügyileg sokszínű a City, főként Riyad Mahrez játékszervező képességével.


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?