US Open: Nadal–Del Potro elődöntő esélylatolgatás

Rafael Nadal a US Open történetének egyik legnagyobb, legbrutálisabb, leghosszabb csatáját nyerte meg szerdára virradó éjjel.


THE WHALE


Nadal–Del Potro • 22:00

Minden nagyképűség nélkül, egyáltalán nincs veszíteni valónk a futószalagon érkező 12 darab tenisz telitalálat után. Vadásszuk le a legnagyobb bikát. Nem tagadás, Rafael Nadal újra és újra bizonyítja harcos egyéniségét, de úgy gondolom mostanra teljes mértékben kimerült. A fizikai leépülést követően rátett még egy lapáttal a Dominic Thiem féle több mint 4 és fél órán át tartó meccs. Hozzátenném, a találkozót Thiem veszítette el. Ezenkívül Juan-Martin Del Potro és Nadal az előző GS-en egymás ellen dettó megmérettették magukat, abból a párharcból 3-2-vel a spanyol nyertesként távozott, azonban erre az elődöntőre fáradtan és kisebb sérüléssel bajlódva érkezik. Del Potro kedvenc borítása a kemény pálya, amely még jobban a segítségére lehet, merthogy a balkezes Nadal magasra pattanó tenyeresei ezen a borításon a mütyürke kategóriába sorolhatóak. Továbbá tudniillik, hogy fej fej mellett 5-5-tel állnak kemény pályán, egyszóval Nadal 11-5-ös mutatója Del Potro ellen semmit sem jelent összesítésben. Az argentin fényévekkel különb formában van, és minden eszköz megvan ahhoz, ami döntőbe juttatja.


TOVÁBBI SPORTFOGADÁS TIPPEK – KLIKK!


Minden jog fenntartva! – A VG Sport írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészének, vagy bármely részének bárminemű másolása és sokszorosítása tilos! Védjegy lajstromszám: 222864

Ezt a tippet láttad már?

Vélemény, hozzászólás?